Selectează o Pagină

Rozaplant

Săpunuri naturale 100%

 

Povestea mea

Sau cum a început aventura RozaPlant.

ÎN ANUL 2014 ÎNR-O PRIMĂVARĂ LUNĂ APRILIE CÂND NATURA ÎNCEPE SĂ IA VIAȚA, AM REALIZAT PRIMUL SĂPUN NATURAL.

CE M-A DETERMINAT SĂ ÎNCEP SĂ FAC SĂPUN?

Am să vă spun povestea mea, nevoia m-a făcut să învăț să realizez săpunuri naturale din motive de sănătate. Pielea mea și a soțului se irita tot timpul datorită gelului de dus folosit cu tot felul de chimicale și a săpunului industrial, care se găsește în magazinele noastre.

Părul îmi cădea tot timpul.

Bun, m-am gândit la o soluție bună de vindecare, imediat mi-am adus aminte de săpunul pe care-l făcea bunica cu urzica, Ei dar săpunul natural fabricat la rece este cu totul altceva. CU ANI în urmă am realizat de foarte multe ori săpun natural prin fierbere. Dar SĂPUNUL NATURAL prin metoda la rece consider că este mult mai bun și un remediu bun natural 100%.

DAR care este diferența! Am să vă spun imediat. Săpunul fabricat la rece este un procedeu lent ce păstrează active toate proprietățile ingredientelor, glicerina pură obținută în urmă saponificări rămânând în săpun în mod natural, nu este extrasă precum în săpunurile industriale.

M-am gândit foarte mult, la plantele noastre pe care le avem printre noi ce remedii bune sunt! BUNE de folosit în săpun deoarece o plantă poate aduce multe remedii naturale într-un săpun natural.

PENTRU ÎNGRIJIREA PIELII.

Săpunurile noastre sunt realizate din uleiuri și unturi naturale (uleiul de măsline, uleiul de palmier, ulei de cocos, unt de shea, unt de cacao, ulei de struguri, ulei de migdale dulci, macerate din plante care sunt nelipsite din săpunurile noastre, infuziile de plante, pudrele de plante pe care noi le realizam, florile de plante, și uleiurile esențiale pe care le folosim în săpunurile noastre pentru a rezulta un miros plăcut atunci când îl folosim.

Am început cu pași mici, încet încet, în fiecare an, am progresat cu noi rețete, care mai de care, multe experiențe dar și multe rezultate bune. AM constatat că totul se învață în viața, nici-odată nu m-am gândit cu ani în urmă că voi ajunge să fac săpun natural.

Dar acum a devenit o pasiune enorm de mare, trebuie să fac săpun mereu deoarece mă liniștește, îmi creează o stare de bine, mă relaxează îmi dă putere să fac cât mai multe în fiecare zi și plus de asta oameni prieteni cărora le-am dăruit câte o bucată din săpunul făcut de mine, m-au încurajat mi-a deschis calea către o altă lume.

După o perioadă de timp m-am gândit cum să-l denumesc, să fie diferit să reprezinte florile și plantele, natura tot ce folosim în el pentru a obține un săpun bun și de calitate.

Așa a luat naștere săpunul RozaPlant.

AM scris cu sinceritate Jeny Șuba fondator al săpunurilor naturale RozaPlant natural hand made.

Contactează-ne!

Pentru comenzi speciale sau orice întrebări ne poți contacta la:

Email

office@rozaplant.ro

Telefon

0745755691

ne găsești la adresa
Str. Republicii, nr. 266,
Băicoi, jud. Prahova